Expertise, Bijeenbrengen vraag & aanbod

KIVI

Een groot aantal ingenieurs in onze beroepsvereniging met 18.000 leden wil graag helpen om nijpende problemen met hun kennis en inzet op te lossen. Ook andere technisch specialisten hebben hun hulp aangeboden. Zij hebben altijd de nodige technische kennis. Soms beschikken zij over gespecialiseerde apparatuur of staat hun bedrijf daar achter. Van steriel 3D printen tot transportmaterieel, en van ICT tot medische technologie. 
Ben je expert en wil je helpen? Meld je aan via deze pagina.

Bent u een organisatie in de vitale sector en heeft u hulp nodig? U vind de link op deze pagina.

Als uw organisatie in de vitale sector tijdens de coronacrisis in de problemen dreigt te komen kunnen wij proberen hoog technisch opgeleide hulp te vinden. Ingenieurs met de juiste technische kennis, of misschien een gespecialiseerd bedrijf waarin de noodzakelijke oplossing bedacht of gemaakt kan worden.

Achtergrondinformatie

KIVI is de beroepsvereniging van ingenieurs in Nederland. De bijna 175 jaar oude vereniging heeft 18.000 leden, die allen een WO of HBO opleiding in de techniek hebben afgerond. Van studenten tot gepensioneerden en van Werktuigbouw tot ICT: 38 of meer richtingen en specialisaties. Met de nieuwste kennis en met veel ervaring.

De coronacrisis raakt de wereld en Nederland hard. Veel landen gaan op slot, de economie stagneert en de medische sector draait overuren voor onze gezondheid. Als de crisis nog een aantal weken voortduurt en verder uitgroeit, kunnen er tekorten of technische problemen ontstaan. Niet alleen door een hogere vraag naar bekende producten zoals mondkapjes, maar ook door de behoefte aan mogelijk nieuwe producten of andere toepassingen.